Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Breakfast Bars / Müslibars V. 2.0

Nu er det eksamenstid igen, og der bliver brugt ufattelig meget tid på diverse læsesale. Derfor skal der stackes op på læsesals-snacks, og det bliver vanen tro med lækre breakfast bars som jeg har bagt før her. I får ikke så meget udenomssnak og ekstra tekst med dette indlæg, for jeg skal fluks videre med opgaveskrivningen…

Jeg har leget lidt med ingredienserne og fundet en version nr. 2, som også smager helt fantastisk.

Breakfast Bars V. 2.0 (ca. 16 stk.)
1 dåse kondenseret mælk (397 gr)
250 gr havregryn
75 gr revet kokos
110 gr tørrede tranebær
50 gr solsikkekerner
100 gr rugflager
150 gr let hakkede mandler

  • Forvarm ovnen til 130 °C og beklæd en bageform (23×33 eller en halv bradepande) med bagepapir.
  • Varm den kondenserede mælk på en pande.
  • Bland alle ingredienserne i en skål og tilsæt den varme kondenserede mælk. Rør godt rundt til mælken har fordelt sig i blandingen.
  • Fordel blandingen i bageformen og giv derefter blandingen et pres med dine hænder så den sætter sig sammen.
  • Sæt bageformen i ovnen og bag i 1 time indtil müslien har fået en svag gyldenbrun overflade. Når blandingen er færdigbagt skal det køle af i 15 min. før du skærer 16 barer ud. Lad det derefter afkøle helt.

bloglovin

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentar (1)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.