Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Polterabend og 12 overdådige minibryllupskager

For nogle måneder siden blev jeg ringet op af en sød studiekammerat og veninde: “Jeg skal arrangere en polterabend – vil du komme og holde kagekursus?”. Juhuu hvor blev jeg glad, det ville jeg da hjertens gerne. Men præstationsangsten meldte sig, jeg er jo bare en glad amatør-bager, jeg kan ikke undervise eller sige noget klogt om bagning. Men lege med bagning – dét kan jeg, og det vil jeg hjertens gerne dele med andre!

Jeg foreslog, at vi skulle pynte minibryllupskager, så jeg bagte en masse kager, pakkede tasken og tog afsted mod Nørrebro hvor det fine arrangement fandt sted. Jeg fik et par undrende blikke i bussen da jeg midt i myldretiden kom slæbende med bradepandekager og tasker med kageruller stikkende op af, men det må man tage med 😉

Obs: Dette arrangement var en tjeneste for en sød veninde. Jeg holder ikke kage-kurser ellers.

Stilhed før stormen: Jeg fik lidt tid før damerne ankom til at klargøre og anrette. Alle glade piger fik en tre-lags kage hver, og så kunne pyntningen ellers gå i gang.
Billederne har jeg fået tilsendt af festens fotograf – hvor var det skønt at jeg kunne gå rundt med frosting og fondant op til albuerne uden at skulle tænke på at tage billeder 😉

Her er jeg fanget i færd med at tage billeder af de færdige resultater. Der blev virkelig udøvet kreativitet på højeste plan – alle farver og mønstre blev taget i brug.

Det var nogle super sjove timer, alle morede sig og jeg har bestemt indtryk af, at det var en succes. Tusind tak for et fantastisk arrangement!

bloglovin

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (10)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

 1. Hvor er det en hyggelig ide! Kan du huske hvilken størrelse du lavede kagerne i? Og har du evt. en opskrift?

  1. Hej Louise
   Uh nej det kan jeg desværre ikke huske – det er sindssygt mange år siden 😉
   Jeg kan heller ikke huske hvilken opskrift jeg brugte, men det var nok en ganske almindelig opskrift på en lys kage. Dem har jeg flere forskellige af i mit opskriftsindeks her: http://copenhagencakes.com/da/opskrifter/
   De bedste hilsner herfra

 2. WOW……Jeg er bare så imponeret over din energi og kreativitet.
  Jeg har stjålet din mailadresse her på bloggen og sendt dig en mail. Håber du har fået den, jeg ligger helt nede på knæene og vil SÅ GERNE have noget tilsvarende.
  Mange hilsner Pia

 3. Super fed idé, du har et fantastisk kreativt hoved 🙂 Jeg tror jeg vil overveje hvordan jeg kan bruge det til en 10års pige fødselsdag.
  Hilsen Mette

 4. Ej hvor en god ide! 🙂
  Og de blev virkelig fine, det kan pigerne godt være stolte af ..
  Nu får jeg helt selv lyst til og gøre sådan noget på min polterabend, når tiden engang er til det 🙂
  Og tak for nogle altid lækre opskrifter! 🙂

 5. Sikke en god ide! Jeg er vild med at det ikke “bare” er cupcakes, som ellers er den fremtrædende trend lige for tiden (selvom jeg nu elsker cupcakes) – de der mini-bryllupskager er da meget sjovere og passende til lejligheden ;D

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.