Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Valentines-opvarmning: Pynt dine cupcakes med sweet lovin’

Nu nærmer Valentines Day sig, og i den forbindelse går der kærlighedstema i bagningen<3

Uanset om man mener, at Valentines Day er noget der skal ‘fejres’ eller ej, så er det aldrig usundt at bringe lidt looove på banen! Vi starter i den bløde ende med et uskyldigt tip til, hvordan du kan pimpe dine cupcakes med lidt TLC (Tender Loving Care).

I denne omgang vil jeg dele en god idé til pyntning af cupcakes, nemlig de søde små Love Hearts. Love Hearts er nogle små sukker-pastiller med syrlig smag formet som hjerter i forskellige pastelfarver (lavet af en masse syntetiske ingredienser, puha, men det er en helt anden diskussion).
Hvert hjerte har et sødt lille budskab såsom “Kiss”, “Love You”, “First Love”, “Hold Me”, “My Hero”, og efter at have åbnet 4 pakker, med 7-8 pastiller i hver, er jeg endnu ikke stødt på to ens hjerter – imponerende!

Jeg købte 10 pakker Love Hearts på eBay for £3.55 inkl. fragt (ca. 32 kr). De kom med posten inden for en uge, fantastisk! Klik her hvis du vil se mere til de søde Love Hearts på eBay.

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (3)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.