Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

Gulerodscupcakes – igen…

Der er én opskrift jeg bliver ved med at vende tilbage til og som aldrig skuffer, nemlig min opskrift på gulerodscupcakes. Denne gang har jeg bagt cupcakes i fællesskab med mine to småsøstre, og mens kagerne var i ovnen fandt vi tid til at udstikke en masse små forskelligfarvede dekorationsfigurer i hjemmelavet fondant.

Jeg uploader opskriften så snart jeg har tid! Indtil videre må I nøjes med billeder.

Tak for de søde kommentarer jeg har fået på nogle af mine andre opskrifter, det er så skønt at få positiv respons!!

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.