Videoopskrift: Chokoladetærte med Oreo-bund

Copenhagen-cakes-oreo-taerte-med-chokolade-og-floedeskum-1

Er der noget jeg er kæmpe fan af, så er det Oreos i kager! Jeg har efterhånden afprøvet Oreo-bagning på alle tænkelige måder, for eksempel som ingrediens i cupcakes, milkshakes og i cheesecakes. Men her kommer så Oreo i en helt ny kageform, nemlig som tærte.

Og gæt hvad? Det er præcis så lækkert som du nok forestiller dig.

Tærten består af en knasende sprød tærtebund og et fløjsblødt lag chokolade toppet med skøn flødeskum (og selvfølgelig lidt chokoladespåner på toppen, bare fordi jeg aldrig kan få nok chokolade).

Det er på den ene side derfor en utroligt mættende tærte – chokoladen er så rig og fyldig. Og på den anden side er det sådan en kage hvor man bare er nødt til at smage et stykke mere, også selvom chokolade- og flødeskumsmætheden allerede har indfundet sig.
Med andre ord den perfekte kage!

Opskriften er lavet i samarbejde med Mig og Min Mad, men det skal lige nævnes at jeg ikke er betalt for at dele opskriften med jer her på bloggen. Jeg synes dog det var for vild (og lækker!) en opskrift til ikke at blive delt med jer, så derfor vil jeg anbefale at I hopper over på Mig og Min Mad’s hjemmeside her og giver jer i kast med opskriften.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk weekend, og håber på masser af god bagekarma for jer alle <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *