VIND // Kenwood Chef Titanium XL Køkkenmaskine

SPONSORERET

I samarbejde med Kenwood har jeg i dag æren af at udlodde deres nyeste pragteksemplar af en køkkenmaskine: Kenwood Titanium System Pro, eller for at være helt præcis KVL8300S. Køkkenmaskinen har en værdi af 7.199 kr., så det er altså en mægtig flot præmie!

I en uges tid har jeg selv haft mulighed for at teste maskinen, og herunder har jeg opsummeret mine erfaringer og tanker omkring brug af maskinen.

Som jeg skrev i mit blogindlæg i sidste uge, hvor jeg var særdeles positivt overrasket over den vellykkede macaronbagning jeg endte ud med efter Kenwood-arrangementet, så er Kenwood ikke et fremmed brand for mig. Jeg har faktisk bagt mine brød og kager på en Kenwood køkkenmaskine de sidste 5 år, og netop derfor var jeg mega spændt på at finde ud af, hvad deres nyeste limousine af en køkkenmaskine kunne i fh.t. min gamle standardmodel (som på trods af 5 år på bagen stadig kører perfekt – det er køkkenkram der vil noget!).

Kenwood Titanium System Pro kommer med en stor og flot skål i rustfrit stål (på hele 6,7 liter), der som noget nyt har håndtag på siderne og indvendige streger til at aflæse mængder. Super smart og noget jeg lagde mærke til at jeg ubevidst gjorde meget brug af.

Dertil kommer hele 5 forskellige kroge/piskeris: En klassisk K-beater, et piskeris, en dejkrog, en creaming beater og et blanderedskab. K-beater, piskeris og dejkrog kender I garanteret i forvejen, hvis I har en køkkenmaskine, da det som regel er standardudstyr. Her har Kenwood bare givet kvaliteten et ordentligt nøk opad, og som I kan se på billedet er der tale om ekstra tykt metal – selv i piskeriset – der virkelig tager fat, hvadenten du pisker en luftig marengs, samler en tærtedej eller ælter en tyk og robust brøddej.
Creaming beateren og blandredskabet, det er de to kroge I ser helt til venstre og til højre på billedet herover. Disse redskaber er nye for mig, men det gør dem ikke mindre uundværlige. Jeg synes det er så smart, at Kenwood har introduceret disse værktøjer der med sine silikonekanter skraber f.eks. frosting grundigt ned af skålens sider når man pisker let og luftig frosting. Blanderedskabet er skabt til at glide igennem ingredienserne og bevare den maksimale mængde luft, hvilket f.eks. er livsnødvendigt når man laver macarons og andre delikate bagværk.

Til slut vil jeg kort nævnte tre hurtige ting, jeg yderligere synes det er vigtigt at fremhæve; Køkkenmaskinens drejeknap (hastighedsknap) er super sensitiv hvilket gør det enormt nemt at regulere piskehastigheden fra det virkelig langsomme til det ekstremt hurtige. Maskinen tager fat og kommer ud i alle hjørner af skålen, selv når du kører på minimumshastighed. Det er en kæmpe fordel når man i starten af en bageproces f.eks. blander ingredienser sammen, og man gerne vil undgå at mel og kakaopulver blæser op og flyver ud til alle sider når det tilsættes i skålen.
Låget, som man sætter på over skålen, lukker meget tæt til skålens kanter – noget jeg kæmpede lidt med på min gamle køkkenmaskine. Den sidder solidt fast, og der er ikke en millimeters mellemrum til at lukke flyvske melprodukter ud i mit køkken. Derudover har den en rigtig stor og bred låge, hvilket er super fedt når jeg tilsætter ingredienser.
En sidste ting, som er rent lir, men noget af det bedste: Køkkenmaskinen har et lys du kan tænde, så den lyser ned i skålen. Det er jeg kæmpe, kæmpe fan af!

Copenhagen-cakes-kenwood-chef-titanium-xl-giveaway-1

Nu til det sjove!
For at vinde dette pragteksemplar af en køkkenmaskine skal du blot skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor du fortæller mig hvad du mon ville bage, hvis du blev den heldige nye ejer af køkkenmaskinen.

Du kan deltage i konkurrencen indtil d. 23/3 kl. 23.59, hvor jeg trækker en tilfældig vinder ved lodtrækning.

UPDATE: Vinderen er udtrukket og har fået besked pr mail. Den heldige vinder blev Judy, der skriver:
“For 3 år siden deltog jeg i et macarons bagekursus i Paris, men siden da har jeg ikke turde kaste mig ud i at bage dem selv. Denne flotte præmie fra Kenwood vil da helt sikkert motivere mig i at bage macarons igen sammen med en masse andre af mine yndlingskager, som gulerodskage, double chocolate chip cookies, marengs osv. 🙂”
KÆMPE TILLYKKE

654 tanker om "VIND // Kenwood Chef Titanium XL Køkkenmaskine"

 1. Charlotte madsen

  Ville lave marengskys i regnbuensfarver til mine håndboldtrunter og deres forældre

  Trunterne har virkelig fortjent lidt godter sådan som de spiller i øjeblikket
  Og forældrene fordi de er verdens bedste supportere på den over fede positive måde

  Svar
 2. Karoline

  Wow en lækker præmie.
  Jeg ville bage macarons og forsøge med med flødeboller endnu engang

  Svar
 3. Anna Borup

  Jeg vil bage alverdens kager og flødeboller til og sammen med min lillesøster. Efter jeg kommer hjem efter fem måneders vandring i USA til august har jeg helt sikkert bageabstinenser

  Svar
 4. Kim

  Eksperimenterer for tiden med at lave den perfekte brioche bolle, og en maskine som denne, ville helt suverænt hjælpe processen i den rigtige retning 🙂

  Svar
 5. Emma Lilleøre

  Jeg vil helt sikkert indvie en ny køkkenmaskine med at lave en omgang hjemmelavede flødeboller med hindbær- eller lakridsskum! Det er en luksus, jeg aldrig vil blive træt af at eksperimentere med ☺️

  Svar
 6. Louise Degn

  Åh den ville jeg så gerne vinde! Ville forkæle min kæreste med en masse lækker kage – og jeg ville lade ham bestemme hvor jeg skulle starte.

  Svar
 7. Sidsel

  Uuh, med sådan én ville jeg bage sandwichbrød til madpakken til når gymnasiet lige bliver lidt hårdt, og man skal have en dejlig spisepause at se frem til… Og måske noget kage til koret… Og en muffin til fødselsdagsveninden.
  Kunne også være dejligt til at piske æg til lagkagebunde og flødebolleskum i!

  Knus Sidsel 🙂

  Svar
 8. Lea

  Jeg ville invitere mine veninder på besøg til et stort kagebord, som i hvert fald skulle indeholde påskegule macarons, en lækker forårstærte, og nogle fine små marengs-kys

  Svar
 9. Lea

  Jeg ville invitere mine veninder på besøg til et stort kagebord, som i hvert fald skulle indeholde påskeguide macarons, en lækker forårstærte, og nogle fine små marengs-kys

  Svar
 10. Jens

  Jeg ville give den til min kæreste, så vi kan få lækre ølandsboller i weekenden, uden at ødelægge vores arme under 15 minutters æltning.

  Svar
 11. Line Christensen

  Spørgsmålet er nok mest, hvad jeg ville bage først 😮
  Men mon ikke jeg skulle fejre det med en pavlova – den ville være så meget nemmere at lave med sådan en maskine 😀 😀 Krydser fingre!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *