Copenhagen Cakes

Cakes and kitchen creations from a home in Copenhagen

40% på ALT i Copenhagencakeshop

Copenhagencakeshop-banner-summer-sale-40

Sommeren går på hæld, og det betyder at jeg skal have ryddet godt og op i min webshop Copenhagencakeshop.
Derfor tilbyder jeg 40% på ALT i hele sortimentet hvis du bruger rabatkoden SUMMERSALE40.
Grib muligheden for at få fyldt op i dit kageudstyrslager. Selvfølgelig vil jeg anbefale alle de fantastiske produkter, men hvis jeg skal fremhæve 5 favoritter bliver det:

  1. Disse sprøjteposer, af allerbedste kvalitet.
  2. Tyller fra Wilton og Silikomart. Jeg har prøvet rigtig mange forskellige brands af sprøjtetyller i årenes løb, og vender altid tilbage til dem fra Wilton og Silikomart. Det er bare de bedste.
  3. Silikomarts diamant-silikoneform i størrelse S, som jeg ELSKER at lave flødeboller i. Find opskriten på mine fine små diamantflødeboller her. Formen findes også i størrelse L.
  4. Dette fuldstændig bedårende cupcake-kit med de fineste papirsforme og stjerne-toppers. Find det store udvalg af forskellige cupcake- og muffinforme her.
  5. Brug for smuk engangsservice til skovturen, festen eller børnefødselsdagen? Så tag et kig her på det store udvalg af alt fra paptallerkener og papkrus til servietter og træbestik. Husk også papirsugerør som prikken over i’et.

For god ordens skyld skal jeg selvfølgelig nævne, at det er min egen webshop jeg reklamerer for, og derfor er dette blogindlæg selvfølgelig reklame.

Gem

copenhagencakes

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.

VISSKJUL Kommentarer (0)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret.

Jeg hedder Cecilia, er 29 år, madelsker, bosiddende i København og Kandidat i Islamiske Studier. Arbejder med PR og marketing, og derudover får jeg også tid til kreere madopskrifter for diverse medier, magasiner og virksomheder, hvor jeg rigtig får lov til at gå i dybden med mit kagenørderi.