VIND // Indgangsbillet til “Vi bager for Palæstinas børn” i Valby i morgen d. 30/9

DSC_0736 copy

Update: Konkurrencen er slut. Tillykke til Mette som var den heldige vinder!

Glædelig fredag formiddag!

Jeg glæder mig så meget til i morgen, for der løber det fantastiske event “Vi bager for Palæstinas børn” af stablen. Her vil jeg, sammen med en masse dejlige og dygtige blogger-kollegaer, byde velkommen indenfor i det smukke gamle Marketenderiet i Valby, og invitere jer til at gå amok i vores medbragte hjemmebag og desserter (jeg medbringer selv lækre citronkager og kanelsneglebrød). Alt sammen for at gøre opmærksom på og samle penge ind til Palæstinas børn. Til eventet kan du også nyde en kop gratis kaffe fra Kalles Kaffevogn og endda få en lækker goodiebag med hjem.
Dette kan du altsammen læse mere om på eventets Facebookside her.

10608349_765589453483767_3774301065936204360_o

Jeg har fået lov til at udlodde en indgangsbillet – så har du alligevel ikke planer i morgen og har mulighed for at komme forbi i Valby, så skal du slå til! Du skal blot skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder, så deltager du i konkurrencen. Jeg finder en vinder i aften kl. 22.00 ved tilfældig lodtrækning. Husk at skrive din mailadresse i det dertilindrettede felt, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder.

Har du ikke tålmodighed på at vente og se, om du vinder og vil du gerne støtte projektet og købe en billet, så kan du gøre det direkte her. Billetprisen går ubeskåret til at hjælpe Palæstinas børn!

43 tanker om "VIND // Indgangsbillet til “Vi bager for Palæstinas børn” i Valby i morgen d. 30/9"

  1. Sarah

   Palæstina er i mine tanker og Palæstinas børn er i mit hjerte. Jeg vil mere end gerne være en del af det fantastiske arrangement. Dejligt at se så godt humanitært initiativ og at Copenhagencakes støtter op omkring det!

   Svar
 1. Camilla

  ELSKER din blok! har lavet så mange af dine kager, og billederne har det med at redde min skoledag i gym! Alle syntes det er for meget men helt ærligt det kage!
  Jeg vil virkelig gerne deltage til eventet!

  Svar
 2. Nanna

  Jeg synes det er et super arrangement og blandet med kage, så kan det kun blive bedre. Jeg krydser fingre for at vinde billetten :)

  Svar
 3. Eda Bayhan

  Fantastisk initiativ. Har allerede købt mine billetter, men kunne tænke mig at deltage i lodtrækningen så jeg kunne få min søde søde svigermor med :)

  Svar
 4. Elisabeth

  Skal ud og fejre min kærestes fødselsdag i morgen, og hvis man samtidig kan støtte en god sag, gør det jo kun dagen bedre :)

  Svar
 5. Mai P

  Har lige en fridag fra baby og kæresten så ville ikke være dårligt at bruge den på en masse søde kager og støtte op om eventet

  Svar
 6. Nicoline Ehlerts

  Jeg kunne uden tvivl godt bruge en billet til i morgen! Hvem har ikke lyst til at bruge sin dag på sådan et godt formål. Dejligt at du støtter sådan et godt formål, og bare de kære stakkels børn i Pælestina også kunne få glæde af at smage dine kager (udover pengene)!:)

  Svar
 7. Sofie Goos

  Ingen planer i morgen… Så hvad kunne være bedre end at bruge dagen til at støtte op om et godt formål – plus at få lov til at spise kage!

  Svar
 8. Sara Twete

  Jeg har fri hele dagen i morgen og ønsker sådan at bruge min dag i Valby. Er netop startet i job som lærer og kunne godt bruge et afbræk!

  Svar
 9. Charlotte H

  Åhhhh ville så gerne derind.. Med en udsat operation så jeg lige skal holde nerverne i skak 4 dage endnu ville en lækker dag i marktenderiet med alle de lækkerier, være mere end fantastisk

  Svar
  1. copenhagencakes Forfatter

   Kære Charlotte,
   Mange tak for din kommentar. Desværre var konkurrencen allerede afsluttet da du skrev. Men du kan stadig donere penge til børnene i Palæstina ved at donere over Mobilepay til 53159514 :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>