VIND // Indgangsbillet til “Vi bager for Palæstinas børn” i Valby i morgen d. 30/9

DSC_0736 copy

Update: Konkurrencen er slut. Tillykke til Mette som var den heldige vinder!

Glædelig fredag formiddag!

Jeg glæder mig så meget til i morgen, for der løber det fantastiske event “Vi bager for Palæstinas børn” af stablen. Her vil jeg, sammen med en masse dejlige og dygtige blogger-kollegaer, byde velkommen indenfor i det smukke gamle Marketenderiet i Valby, og invitere jer til at gå amok i vores medbragte hjemmebag og desserter (jeg medbringer selv lækre citronkager og kanelsneglebrød). Alt sammen for at gøre opmærksom på og samle penge ind til Palæstinas børn. Til eventet kan du også nyde en kop gratis kaffe fra Kalles Kaffevogn og endda få en lækker goodiebag med hjem.
Dette kan du altsammen læse mere om på eventets Facebookside her.

10608349_765589453483767_3774301065936204360_o

Jeg har fået lov til at udlodde en indgangsbillet – så har du alligevel ikke planer i morgen og har mulighed for at komme forbi i Valby, så skal du slå til! Du skal blot skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder, så deltager du i konkurrencen. Jeg finder en vinder i aften kl. 22.00 ved tilfældig lodtrækning. Husk at skrive din mailadresse i det dertilindrettede felt, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder.

Har du ikke tålmodighed på at vente og se, om du vinder og vil du gerne støtte projektet og købe en billet, så kan du gøre det direkte her. Billetprisen går ubeskåret til at hjælpe Palæstinas børn!

43 tanker om "VIND // Indgangsbillet til “Vi bager for Palæstinas børn” i Valby i morgen d. 30/9"

 1. Charlotte H

  Åhhhh ville så gerne derind.. Med en udsat operation så jeg lige skal holde nerverne i skak 4 dage endnu ville en lækker dag i marktenderiet med alle de lækkerier, være mere end fantastisk

  Svar
  1. copenhagencakes Forfatter

   Kære Charlotte,
   Mange tak for din kommentar. Desværre var konkurrencen allerede afsluttet da du skrev. Men du kan stadig donere penge til børnene i Palæstina ved at donere over Mobilepay til 53159514 :)

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *